Isolering og energioptimering i høj kvalitet

Hos Tingkærgaard Tømrer & Murer kan vi hjælpe dig med isolering og energioptimering af dit hus. Vi er en stolt tømrervirksomhed med mange års erfaring, og vi har gennem tiderne hjulpet både privat- og erhvervskunder med energioptimering af deres hus eller virksomhed. Så selvom vores primære opgaver ligger inden for privaten, tilbyder vi også vores hjælp til erhverv.

Vi hjælper med isolering og energioptimering på Fyn

Det er vigtigt, at du har en god isolering i din bygning, uanset om der er tale om privat eller erhverv. Har du ikke en god isolering, så vil der opstå en stort varmetab, som du vil betale for på din energiregning. Derfor er det en god investering, hvis du får hjælp til montering af en ny, god isolering, hvilket også giver en energioptimering.

Vi har et termisk kamera, så vi kan undersøge for kuldebroer i bygningen. Det gør vi både før og efter vores arbejde, således vi er helt sikre på, hvor vi skal sætte ind, så vi kan energioptimere bygningen på bedste vis. Det er vigtigt, at du vælger en certificeret tømrer til at varetage isolering- og energioptimeringsopgaver for dig, så du kan være helt sikker på, at arbejdet udføres korrekt. Derudover er det vigtigt at der kun anvendes godkendte materialer, så kvaliteten er af højeste karakter. Vi arbejder kun med glasuld, så vi er sikre på, at kvaliteten er optimal hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på isolering og energioptimering

Har du brug for en autoriseret tømrer til at hjælpe dig med isolering og energioptimering af din bygning? Så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig, hvis du bor i Odense, Ringe eller Langeskov på Fyn. Kontakt os på telefon 21 39 00 50, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv dit navn og tlf. her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Tingkærgaard Tømrer & Murer

CVR: 34902054

Kontakt os​

​Telefon: 21 39 00 50

E-mail: lars@tingkaergaard.dk

Find vej​

​Tingkærvej 107

5220 Odense SØ

medlem af​