Udskiftning af døre og vinduer på Fyn​

​Binder hoveddøren, fordi den har fået fugt? Trækker det ind ad vinduerne i stuen? Så har du brug for en reparation eller udskiftning af dine døre og vinduer. Vi er leveringsdygtige i alle former for tømrerarbejde på Fyn og naturligvis også udskiftning af døre og vinduer.Vi lægger vægt på, at døre og vinduer er danskproducerede, så vi kan stå inde for kvaliteten.

Spar på varmeregningen – Få rådgivning om døre & vinduer

Vi hjælper dig gerne med at vælge døre og vinduer, som stilmæssigt passer til din bygning. Hvis din ejedom er fredet, kan vi i mange tilfælde reparere de eksisterende døre og vinduer, så du bevarer det oprindelige udseende. Vi foreslår, at du vælger de mest energirigtige vinduer, når du udskifter de gamle. På den måde sparer du både på varmeregningen og miljøet, mens dit hus stiger i værdi, og du får et sundere indeklima.

Energivinduer med 10 års garanti

Vi leverer energi døre og vinduer fra KPK med fokus på lavenergi og miljø og med ti års garanti. Energivinduer fra KPK er fremstillet af kvalitetsråvarer og forsynet med greb og evt. sikkerhedsglas, der er med til at sikre dit hjem mod indbrud. Ruden i vinduet eller døren har også stor betydning for din sikkerhed, afskærmning og indeklima.

Vi står for alt i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer i din ejendom på Fyn, så du kan roligt læne dig tilbage. Vi har øje på godt håndværk og på fornuftige priser.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Har du brug for en autoriseret tømrer til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre? Så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig, hvis du bor i Odense, Langeskov og Ringe på Fyn. Kontakt os på telefon 21 39 00 50, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv dit navn og tlf. her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Tingkærgaard Tømrer & Murer

CVR: 34902054

Kontakt os​

​Telefon: 21 39 00 50

E-mail: lars@tingkaergaard.dk

Find vej​

​Tingkærvej 107

5220 Odense SØ

medlem af​