Hulmursisolering på Fyn – Isolering af hulmur

Det er ikke nogen overraskelse, at efterisolering af dit hus bidrager til et bedre indeklima og sparer dig penge på varmeregningen. Hvis dit hus på Fyn ikke allerede er hulmursisoleret, bør du undersøge muligheden. Udgiften til hulmursisolering tjener sig selv ind på relativ kort tid, ofte i løbet af to eller tre år.

Er din hulmursisolering god nok?

Selvom dit hus er hulmursisoleret, er isoleringen måske ikke god nok. Isoleringen kan med tiden falde sammen, få fugt eller der kan dannes kuldebroer i muren. Vi kan hjælpe dig med at fastslå, om din hulmursisolering er god nok. Med et termisk kamera fastslår vi, hvor meget varme der slipper ud af dit hus på Fyn.

Varmesøgningskameraet giver et billede i farve, hvorpå vi tydeligt kan se, hvor godt eller dårligt dit hus er isoleret. Typisk slipper størstedelen af varme ud gennem loftet, så her er det også vigtigt at efterisolere, hvis den oprindelige isolering ikke er god nok.

Hulmursisolering på hele Fyn

Vi tilbyder hulmursisolering i Langeskov, Odense, Ringe og overalt på Fyn. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven. Ofte tager vi det termiske kamera med, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud baseret på resultatet. Vi borer et hul i fugen i væggen og sprøjter isolering ind i væggen. Efterfølgende lukker vi hullet igen med mørtelfuge, og det eneste sted du kan se at vi har udført arbejdet, er på din varmeregning.

Tilskud på hulmursisolering

Vi sørger for ansøgning af tilskud til energiforbedring (CO2 tilskud) og fradrager det direkte på fakturaen.

Har du brug for en autoriseret tømrer til at hjælpe dig med hulmursisolering? Så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig, hvis du bor på Fyn. Kontakt os på telefon 21 39 00 50, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv dit navn og tlf. her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Tingkærgaard Tømrer & Murer

CVR: 34902054

Kontakt os​

​Telefon: 21 39 00 50

E-mail: lars@tingkaergaard.dk

Find vej​

​Tingkærvej 107

5220 Odense SØ

medlem af​