Trænger boligen til nyt tag? Vi kører på hele Fyn

Alt tagbelægning har en begrænset levetid. Dit tag er konstant udsat for påvirkninger fra miljøet. Solens stråler, regn, blæst og sne påvirker dit tag, og en storm kan medføre uhensigtsmæssige skader. Uanset om du skal have nyt tag som følge af tidens ælde eller skader efter en storm, har vi erfaring og ekspertise til at løse opgaven hurtigt, billigt og effektivt for dig.

Få prisoverslag på nyt tag

Vi kommer gerne ud til dig over alt på Fyn for at diskutere dine muligheder for et nyt tag. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi ser på tingene sammen. Når vi har målt op og aftalt materialerne, kan vi give dig et prisoverslag. Vi lægger ikke blot nyt tag, men kan også sætte altan eller tagrender op.

Vi er gode til at tænke i kreative løsninger, så du udnytter dine loftsrum bedst muligt. Du kan måske være interesseret i et bedre lysindfald eller hyggelige kviste på førstesalen. Vi har sat utallige Velux ovenlysvinduer i tage på hele Fyn.

Rådgivning & vejledning om nyt tag på Fyn

Vore medarbejdere har mange års erfaring og kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit nye tag. Vi kommer over alt på Fyn og bidrager gerne til spændende og usædvanlige løsninger, som gør dit hus endnu mere personligt og funktionelt.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Har du brug for en autoriseret tømrer til at hjælpe dig med et nyt tag? Så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig, hvis du bor i Ringe, Langeskov og Odense på Fyn. Kontakt os på telefon 21 39 00 50, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv dit navn og tlf. her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Tingkærgaard Tømrer & Murer

CVR: 34902054

Kontakt os​

​Telefon: 21 39 00 50

E-mail: lars@tingkaergaard.dk

Find vej​

​Tingkærvej 107

5220 Odense SØ

medlem af​