Ombygning og tilbygning – Ejendomme på Fyn

Få mere ud af din ejendom ved en ombygning eller tilbygning. Skal du have mere plads til din hobby, flere børneværelser, eller vil du bare udnytte pladsen bedre, kan vi rådgive og vejlede dig. Du har måske et uudnyttet tagrum, som vi på enkel vis kan konvertere til en dejlig opholdsstue eller rummelige soveværelser.

Få ekstra kvadratmeter med tilbygning

Vi bygger også gerne til din bolig. Pladsen bliver ofte for trang i mindre byhuse, og her kan en tilbygning være forskellen på, om man kan blive i sin bolig eller må sælge den for at finde noget større. Vi har desuden erfaring i garager, udestuer og generel udvidelse af eksisterende boligareal.

Mange års erfaring med tilbygning & ombygning

Gennem mange års virke har vi opbygget gode relationer til en lang række pålidelige samarbejdspartnere. Vi er naturligvis også åbne for at samarbejde med andre håndværkere og firmaer. Vi kan enten stå for totalentreprisen af din ombygning eller tilbygning, eller vi kan udføre de dele af projektet, som vi har ekspertise i. Vi udfører ombygning og tilbygning for både private og erhverv. Vi har erfaring med såvel private boliger som etageejendomme og kontorvirksomheder.

Lad os finde en løsning

Vi ser det som en kerneydelse at kommunikere klart og tydeligt, så du hele tiden ved, hvad der sker, og hvor langt vi er i projektet med ombygning eller tilbygning. Vi leverer gerne specialløsninger, som er tilpasset efter dine behov. Vi sætter en ære i at tænke kreativt, så vi sammen finder den løsning, som passer bedst til dig og din familie eller virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud på Ombygning eller tilbygning

Har du brug for en autoriseret tømrer til at hjælpe dig med ombygning og/eller tilbygning? Så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi kan hjælpe dig, hvis du bor i Langeskov, Odense og Ringe på Fyn. Kontakt os på telefon 21 39 00 50, og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv dit navn og tlf. her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Tingkærgaard Tømrer & Murer

CVR: 34902054

Kontakt os​

​Telefon: 21 39 00 50

E-mail: lars@tingkaergaard.dk

Find vej​

​Tingkærvej 107

5220 Odense SØ

medlem af​